WeesperNieuws Extra Nieuwsbrief #2 - 2020

WeesperNieuws Extra Nieuwsbrief #2 - 2020

 

logo_tri.jpg

Nieuwsbrief WeesperNieuws Extra Triatlon

Triatlon 2020
Nog een aantal maanden en dan is de 31e editie van WeesperNieuws Extra Triatlon er al weer, de inschrijving is sinds lange tijd geopend en looptnog tot en met vrijdag 3 april 23:59. Let op bij inschrijven dat je je maar een keer aanmeldt. Scheelt mij weer werk met opschonen... Dus krijg je geen bevestiging check eerst je spam folder en anders mail mij om te informeren of je inschrijving is aangekomen.

Noteer je tijden in minuten, dus 1 uur 10 minuten is 70 minuten, dat scheelt weer teleurstellingen met indelen van startseries. Overigens de organisatie bepaalt de startserie en hier is GEEN discussie over mogelijk. 

 

Vrijwilligers
Vrijwilligers vinden wordt door de jaren heen steeds moeilijker. Helaas moeten we constateren dat in het aantal mensen dat we bereid vinden een taak te vervullen bij dit mooie evenement een dalende lijn zit.

Dus wil je dit jaar bij de 31e editie helpen als vrijwilliger, we missen nog minimaal 30 mensen, meld je dan aan via : vrijwilliger@weespernieuwstriatlon.nlMet vriendelijk groet

Namens Stichting Weesper Triatlon.
Met vriendelijke groet,
Willem Hilders 

Deze nieuwsbrief krijgt u toegestuurd omdat u zich heeft aangemeld via https://www.weespernieuwstriatlon.nl/